torsdag 30. september 2010

Litt smaksprøver på nytt garn


Fått inn noen få hesper Eco Duo fra Cascade Yarns i forskjellige farger. Fint å kunne kjenne litt før jeg bestiller mer. Dette garnet må være noe av det mykeste jeg har kjent. Littebitt loddent av ufarget ull og babyalpakka som er tvunnet rundt hverandre og lager fine striper. (se eksempler på Ravelry). Det klør i fingrene etter å lage noe, men har så mye annet på pinnene for tida, sukk... Må styre meg litt til...

Har også fått inn en annen blanding av ull/alpakka (50/50) som heter Lana d'Oro:


Det er veldig likt Cascade 220 i tykkelse og følelse, men du kjenner selvsagt at det er alpakka i det. Du finnner det her. Rakk ikke å få tatt bedre bilder da jeg la de ut, men det skal jeg få tatt etter hvert. Ravelry-prosjekter finner du her.

Om du prøver noen av garntypene, og har kommentarer, så hører jeg gjerne fra deg!

1 kommentar:

  1. Jeg kjøpte tre hesper Eco Duo da jeg var i USA i vår, og synes garnet er det mykeste jeg noensinne har kjent, og jeg har strikket MYE av forskjellige typer kasjmirgarn (som er nærliggende å sammenlikne med når det gjelder mykhet, men er mye billigere). Jeg har nå bestilt tre hesper av farge 1704, og håper du tar inn masse, masse mer av Eco Duo når du går tom.

    SvarSlett